Nouvinguts

Benvolgudes mares i pares,

 

Al setembre iniciarem un nou curs escolar, i és per aquest motiu que ens posem en contacte amb tots vosaltres per donar-vos la benvinguda i transmetre-us la informació rellevant dels serveis i materials que ofereix l’AFA (Associació de famílies d’alumnes) de l’Institut-Escola l’Agulla.

Actualment, la Junta de l’AFA està formada pels següents pares i mares:

President: Daniel Rodríguez Polo
Vice-presidenta: M. José Mañas Félix
Secretària: Patrícia Martínez Custodio
Tresorer: Josep Fortuny Baduell
Vocals: Yolanda Ruiz Salazar
Núria Gavaldà Salort
Sandra López Russo

 

Us comuniquem que per qualsevol tema del vostre interès en relació a l’AFA podeu contactar amb qualsevol de nosaltres; així com, mitjançant el correu electrònic: ampalagullacatllar@gmail.com.

Us informem d’un telèfon mòbil que tenim per difusió d’activitats o qüestions diverses per tal que el memoritzeu 611 01 76 72.

Per estar informats de les activitats i serveis que realitzem, us recomanem fer-vos amics de l´AMPA L’Agulla al facebook i consultar regularment la nostra web: http://ampalagulla.org/.

 

Volem animar-vos a fer-vos membres de l’Associació de Famílies de l’Institut-Escola l’Agulla del Catllar, doncs els avantatges que té fer-se soci és poder utilitzar el servei de menjador i acollida; poder fer activitats extraescolars; tenir veu i vot en les assemblees; tenir preus especials en alguns serveis; poder participar en festes; formar part d’una col·lectivitat que vetlla pels mateixos interessos: l’educació dels nostres fills; etc.

Per fer-se soci de l’AFA cal emplenar una sol·licitud, i abonar la quota anual de 30 € per família (no per fill/a). Aquesta sol·licitud la trobareu a la pàgina web, a l’inici de curs també es repartirà als alumnes i a l’establiment on es poden adquirir els xandalls i les bates. Es cobrarà mitjançant domiciliació bancària al mes d’octubre, a excepció d’aquelles famílies nouvingudes que vulguin gaudir dels preus de l’AFA en el moment d’adquirir el xandall, bata, etc.,  que hauran d’abonar en aquell mateix moment la quota de soci a l’establiment.

Volem fomentar una AFA, participativa i activa, per tal de reforçar l’escola dels nostres fills i així ser més partícips de la seva educació i formació. Estem oberts a escoltar, a deixar participar a qualsevol pare/mare que tingui ganes de fer-ho, doncs es necessita l’ajuda de tots perquè les coses es facin.

 

Els diferents serveis de l’AFA són:

 

Menjador i acollida

Durant aquest curs, continuem amb el servei de gestió del menjador i l’acollida amb l’empresa Fundació En Xarxa (www.enxarxa.cat); i amb el Càtering Domingo com a proveïdor del menjar.

 

Qualsevol dubte que us sorgeixi sobre el funcionament del menjador o sobre el servei d’acollida, podeu dirigir-vos a la coordinadora, la Maria Boronat, al correu maria@enxarxa.cat, al telèfon 665 582 127, o bé presencialment a l’oficina de l’AFA cada dia de 8.30 a 9.30h (situada al costat mateix del menjador).

 

L’horari d’acollida és de 8.00 a 8.30 i de 16.00 a 17.00 h.

 

Per tal de ser usuari del menjador i de l’acollida cal ser soci de l´AFA.

 

Activitats extraescolars:

 

Les activitats extraescolars que s’organitzaran pel proper curs, les podreu trobar a la web de l’AFA. Allí podreu fer-ne la inscripció.

Les activitats s’iniciaran a partir del dia 02/10/2017. És per això que us agrairíem que, si voleu apuntar als vostres fills i/o filles a alguna d’aquestes activitats fer-ho tant aviat com pugueu.

 

Per tal de ser usuari de les activitats extraescolars cal ser soci de l´AFA.

 

Xandalls i bates

Pel que fa a la compra de xandalls i bates, així com el llençol per fer la migdiada els més petits, podeu dirigir-vos a l’establiment del poble:

Grup Francesc Caceres SL / La  Ferreteria

Ctra. del Catllar a Tarragona, s/n

Horari de dll a dv 8.00h a 13.00h i de 15.00h a 18.00h

Dissabtes de 8.00h a 13.00h

Tel: 977 65 38 94 – 977 65 37 34   Email : ferreteriaelcatllar@hotmail.com

En la sol·licitud trobareu els preus. Cal emplenar-la per a la realització de la comanda, l’imprès el podeu trobar a la web o al mateix establiment.

 

Us desitgem un bon estiu i inici de curs a tots!

Benvinguts!

AFA Institut-Escola l’Agulla del Catllar

Download (PDF, 61KB)