Extraescolars 2021-22

Periode altes i baixes extraescolars 2n trimestre

us recordem que a partir d’avui i fins el proper diumenge 19 de desembre podeu modificar les vostres inscripcions a les activitats extraescolars: 
– si voleu mantenir les mateixes activitats: no cal que feu res, us mantindrem les places pel 2n trimestre.- si voleu preinscriure al nen/a a alguna activitat: habilitarem de nou el formulari de preinscripció. Caldrà que ompliu el formulari per aquelles en les quals esteu interessats, i us confirmarem les places posteriorment si hi han vacants: 

– si us voleu donar de baixa d’alguna activitat: envieu-nos mail amb nom, curs del nen o nena, extraescolar i, si és possible, el motiu de la baixa. Només s’acceptaran les baixes rebudes via mail i durant aquest període, tal i com consta a la Normativa de les activitats extraescolars.

Aquest son els horaris i preus orientatius de les activitats extraescolars que ofereix l’AFA per aquest curs.


El formulari de preinscripció quedarà obert des del dimecres 22 a les 9h fins al diumenge 26 a les 21 h. Durant la setmana del 27 de setembre us anirem confirmant o no (via email) les places a les quals hagueu preinscrit als nens i nenes, per tant estigueu atents al vostre correu. Les activitats estan previstes que comencin el 4 d’octubre.
Llegiu amb atenció la normativa aplicada a les activitats, i recordeu que per poder disfrutar-les heu de ser socis de l’AFA i estar al dia dels pagaments amb la nostra associació.
A destacar:- L’extraescolar de Patinatge i Basquet ténen una duració de 1h i 15 min. La resta d’extraescolars tenen una duració de 60 min/sessió. – L’extraescolar d’Anglès té un cost extra de 15€/curs/nen en concepte de material fungible.
Per qualsevol dubte quedem a la vostra disposició, com sempre!


A continuació adjuntem informació de les diverses extraescolars presentades: