Extraescolars

Preus definitius extraescolars curs 2019-2020


Download (PDF, 152KB)

us informem que des d’avui fins el proper dimarts 24 de desembre queda obert el periode d’altes i baixes per extraescolars del 2n trimestre. Llegiu amb atenció la normativa d’extraescolars i recordeu que només durant aquests dies será possible preinscriure-us o donar-vos de baixa de les activitats que organitzem. Per tant:
– si voleu mantindre les mateixes extraescolars: no cal que feu res, us mantenim la plaça a les extraescolars de les quals ja tingueu plaça del 1r trimestre.

hem tornat a oferir alguns grups de l’extraescolar d’Anglès que vam cancelar al 1r trimestre per no arribar al mínim d’inscrits per pocs nens( P3 i ESO), i també hem doblat el grup de P4 i P5 com molts de vosaltres ens havieu demanat. Tots aquets grups són provisionals, i com sempre dependran de si s’assoleix el mínim d’inscrits per tirar-los endavant.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYbsI_z8duz_wgyE57fCfjJ8T_o9AaBB0WQe-H8OkZuW2FVw/viewform?usp=sf_link

Aprofitem per recordar-vos que és requisit indispensable ser socis de l’AFA per gaudir d’aquestes activitats, i que haureu d’omplir la Fitxa d’alta com a socis per aquest curs, la qual us vam facilitar en mail anterior.

A continuació teniu a la vostra dispocició les normatives de les extraescolar:

– per qualsevol altra consulta, fiqueu-vos en contacte amb nosaltres a ampalagullacatllar@gmail.com


A continuació adjuntem informació de les diverses extraescolars presentades: