Extraescolars

Bona tarda famílies,a causa de la situació actual que vivim, òbviament totes les extraescolars que us oferim des de l’AFA queden anul·lades pel 3r trimestre tret d’anglès, amb Lockhart Academy. L’acadèmia ha continuat oferint les seves classes on-line als alumnes inscrits amb èxit, i per tant, us oferim la possibilitat d’inscriure als vostres fills i filles a aquesta extraescolar. Us donem una mica més d’informació sobre com funciona ara aquesta activitat:
– Els horaris són els següents: P4 (divendres 11.00 a 11.30 h), P5 (divendres de 11.30 a 12.00 h), 1r (dimarts i dijous de 12.00 a 12.45 h), 2n i 3r (dimarts i dijous de 11.15 a 12.00 h), 4t (dimarts i dijous de 10.00 a 11.00 h) i 5è i 6è (dimarts i dijous de 13.00 a 14.00 h). En el cas que tornéssim a recuperar la normalitat escolar i per tant, també la de les extraescolars, recuperarem l’horari original presencial. 
– Les classes del 3r trimestre començaran el dilluns 6 d’abril i finalitzaran el divendres 5 de juny, ininterrompudament.
– Per realitzar les classes on line s’utilitza la plataforma Zoom (videoconferència), amb PC, tauleta o mòbil.
– Totes les classes les imparteix el mateix director de l’acadèmia, l’Edward Lockhart.
– Preu aproximat (dependrà del nombre d’alumnes inscrits): 45€/trimestre (1 hora setmanal) o 90€/trimestre (2 hores setmanals).
A la nostra web podreu veure continguts que estan treballant els nens, així com algunes sessions on line perquè us pugueu fer una idea de com funcionen les classes; anirem penjant informació d’interès al llarg d’aquests dies: http://ampalagulla.org/extraescolars/
Per tant, obrim període d’altes/baixes pel 3r trimestre únicament per l’extraescolar d’anglès avui, dijous 2 d’abril i el tancarem el dissabte, 4 d’abril. Donarem de baixa automàticament a tots els nens i nenes inscrits a qualsevol altra extraescolar que no sigui anglès pel següent trimestre.
Aquesta vegada no obrirem formulari de preinscripció com és habitual, ho gestionarem tot via mail:- si esteu inscrits a anglès i voleu continuar, no cal que feu res, us mantindrem la inscripció pel següent trimestre.
– per qualsevol altra gestió, ens podeu escriure un mail a ampalagullacatllar@gmail.com
NOTA: Si alguna família, a causa de la situació excepcional en que estem vivint, prefereix fer el pagament fraccionat en 3 pagaments, caldrà que ens enviï un correu electrònic, a la major brevetat possible manifestant-ho, i haurà de fer ingrés o transferència directament al núm. de compte d’ARQUIA (amb oficina física al Catllar) ES39-3183-6551-9030-8928-8322, indicant els noms i cognoms dels nens que fan l’activitat extraescolar.
Recordeu que per qualsevol dubte quedem a la vostra disposició, o també us podeu ficar directament en contacte amb Lockhart Academy a edward@lockhartacademy.com

Exemple de classes on-line Lockhartacademy:

Sessió de 1r:

Sessió de 2n_3er:

Sessió de 4rt:

Preus definitius extraescolars curs 2019-2020

[gview file="http://ampalagulla.org/wp-content/uploads/2020/01/200102-PREUS-2N-TRIMESTRE-Curs-2019-20_INICI-1.pdf"]

us informem que des d’avui fins el proper dimarts 24 de desembre queda obert el periode d’altes i baixes per extraescolars del 2n trimestre. Llegiu amb atenció la normativa d’extraescolars i recordeu que només durant aquests dies será possible preinscriure-us o donar-vos de baixa de les activitats que organitzem. Per tant:
– si voleu mantindre les mateixes extraescolars: no cal que feu res, us mantenim la plaça a les extraescolars de les quals ja tingueu plaça del 1r trimestre.

hem tornat a oferir alguns grups de l’extraescolar d’Anglès que vam cancelar al 1r trimestre per no arribar al mínim d’inscrits per pocs nens( P3 i ESO), i també hem doblat el grup de P4 i P5 com molts de vosaltres ens havieu demanat. Tots aquets grups són provisionals, i com sempre dependran de si s’assoleix el mínim d’inscrits per tirar-los endavant.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYbsI_z8duz_wgyE57fCfjJ8T_o9AaBB0WQe-H8OkZuW2FVw/viewform?usp=sf_link

Aprofitem per recordar-vos que és requisit indispensable ser socis de l’AFA per gaudir d’aquestes activitats, i que haureu d’omplir la Fitxa d’alta com a socis per aquest curs, la qual us vam facilitar en mail anterior.

A continuació teniu a la vostra dispocició les normatives de les extraescolar:

– per qualsevol altra consulta, fiqueu-vos en contacte amb nosaltres a ampalagullacatllar@gmail.com


A continuació adjuntem informació de les diverses extraescolars presentades: