Carta Benvinguda Curs 2015-2016

Benvolgudes mares, benvolguts pares,

Som a l’inici d’un nou curs escolar i és per aquest motiu que ens posem en contacte amb vosaltres per donar-vos la benvinguda i transmetre-us informació rellevant dels serveis de l’Ampa.

Si preciseu contactar amb nosaltres podeu fer-ho mitjançant el correu electrònic: ampalagullacatllar@gmail.com.

En aquest curs, seguim comptant amb el Catering Domingo com a proveïdor del menjar i amb la Fundació En Xarxa (www.enxarxa.cat), com encarregada de la gestió del menjador, del servei d’acollida i de la realització d’algunes de les activitats extraescolars.

El servei d’acollida està disponible de 8:00 a 8:30 pel matí i de 16:00 a 17:00 h. per la tarda, i es realitza al menjador de l’Escola.

Qualsevol dubte que us sorgeixi sobre el funcionament del menjador o sobre el servei d’acollida, podeu dirigir-vos a la coordinadora, la Maria Boronat, al correu maria@enxarxa.cat, al telèfon 665 582 127, o bé presencialment a l’oficina de l’Ampa cada dia de 8:30 a 9:30h.

Per presentar-vos la proposta d’activitats extraescolars, us convidem a la reunió de presentació d’activitats extraescolars, el proper dijous 17 de Setembre a les 16:00hs al menjador de l’Escola. (amb servei d’acollida gratüit)

Pel que fa a la venda de xandalls i bates, podeu dirigir-vos a la ferreteria del poble (C/ Reguers, 3, ferreteriaelcatllar@hotmail.com, Telf. 977653023).

Així mateix, us animem perquè col·laboreu en l’organització de les activitats i ens doneu suport amb la vostra presència i els vostres suggeriments.

Fins ben aviat!

Junta Directiva de l’Ampa de l’Escola l’Agulla

El Catllar, Juliol de 2015

Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *