Carta Benvinguda Curs 2015-2016

Benvolgudes mares, benvolguts pares,

Som a l’inici d’un nou curs escolar i és per aquest motiu que ens posem en contacte amb vosaltres per donar-vos la benvinguda i transmetre-us informació rellevant dels serveis de l’Ampa.

Si preciseu contactar amb nosaltres podeu fer-ho mitjançant el correu electrònic: ampalagullacatllar@gmail.com.

En aquest curs, seguim comptant amb el Catering Domingo com a proveïdor del menjar i amb la Fundació En Xarxa (www.enxarxa.cat), com encarregada de la gestió del menjador, del servei d’acollida i de la realització d’algunes de les activitats extraescolars.

El servei d’acollida està disponible de 8:00 a 8:30 pel matí i de 16:00 a 17:00 h. per la tarda, i es realitza al menjador de l’Escola.

Qualsevol dubte que us sorgeixi sobre el funcionament del menjador o sobre el servei d’acollida, podeu dirigir-vos a la coordinadora, la Maria Boronat, al correu maria@enxarxa.cat, al telèfon 665 582 127, o bé presencialment a l’oficina de l’Ampa cada dia de 8:30 a 9:30h.

Per presentar-vos la proposta d’activitats extraescolars, us convidem a la reunió de presentació d’activitats extraescolars, el proper dijous 17 de Setembre a les 16:00hs al menjador de l’Escola. (amb servei d’acollida gratüit)

Pel que fa a la venda de xandalls i bates, podeu dirigir-vos a la ferreteria del poble (C/ Reguers, 3, ferreteriaelcatllar@hotmail.com, Telf. 977653023).

Així mateix, us animem perquè col·laboreu en l’organització de les activitats i ens doneu suport amb la vostra presència i els vostres suggeriments.

Fins ben aviat!

Junta Directiva de l’Ampa de l’Escola l’Agulla

El Catllar, Juliol de 2015

Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.