Xerrada amb Carles Capdevila

 

Benvolgudes famílies de l’AFA,

Us comuniquem que el  proper dimarts, dia 26/04, a l’Auditori del Centre Cultural del Catllar, tindrà lloc una xerrada a càrrec de Carles Capdevila: «Educar en positiu!»
Esteu tots convidats a assistir-hi.

Al final de l’acte, aquells que ho desitgin, podran adquirir el llibre «Educar millor» de Carles Capdevila amb la seva signatura.

Per tal de que els socis puguin confirmar la seva assistència, si us plau emplenar el formulari que trobareu al següent enllaç abans del 18 d’abril:

Formulari tancat!!

 


O bé, inscriure’s passant pel despatx de l’AFA, dimarts i dijous a les 8:30h o bé per les tardes entre les 16h i les 17h.
Com les places són malhauradament limitades però esperem cabre-hi tots, l’ordre de prioritat per l’assistència a aquest acte serà el següent:

1er. Famílies sòcies i no sòcies de l’AFA, membres de l’Escola-Institut l’Agulla / Professorat de l’Escola-Institut l’Agulla
2on. AltresPer totes aquelles famílies de l’AFA, aquesta posa a disposició servei d’acollida gratuïta per els seus fills. Per altra banda, aquelles famílies que no en siguin membres, si volen utilitzar també aquest servei, el podran pagar.

 

Esperem la vostra assistència.
Salutacions,
AFA

[gview file=»http://ampalagulla.org/wp-content/uploads/2016/03/xerrada-Capdevila.pdf»]
Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.