Assemblea General Ordinària

Benvolgudes famílies,
Ens plau convocar-vos a la propera Assemblea General Ordinària de l’AFA de l’Institut-Escola l’Agulla, que tindrà lloc el dimecres 15 de novembre de 2017, a les 16.15h, al menjador de l’escola, amb el següent ordre del dia:
1.- Lectura i aprovació de l’acta anterior.
2.- Conveni renovat i signat amb el Consell Comarcal sobre el menjador escolar i contracte signat amb la Fundació En Xarxa.

3.- Valoració tema ajuts a famílies nombroses i/o amb dificultats econòmiques (partida social), i aprovació si és el cas.

4.- Aprovació pressupost pel curs 2017-2018.

5.- Donar compte de la reunió mantinguda amb el Consell Escolar (juny 2017).

6.- Precs i preguntes.

El Catllar, 2 de novembre de 2017

NOTA: L’hora de la reunió ha estat fixada segons el resultat de les enquestes. Us informem que hi haurà servei d’acollida gratuït, i que les persones interessades en utilitzar aquest servei caldrà que apuntin els seus fills prèviament, mitjançant correu electrònic amb assumpte assemblea aampalagullacatllar@gmail.com o per whatssap al 665 582 127, a la coordinadora del menjador Maria Boronat, per tal de gestionar el monitoratge i l’espai al centre.


Cordialment,
L’AFA de Institut-Escola l’Agulla

Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.