Informació extraescolars

Estimades famílies,
Com ja sabeu, ahir vam tancar el període de preinscripcions per les extraescolars d’aquest curs. La Comissió d’Extraescolars començarem a treballar ara per poder presentar-vos els llistats definitius a principis/mitjans de la setmana que ve; segurament haurem d’ajustar alguns grups o proposar-vos alguns canvis, i per tant us demanem que esteu atents al mail aquests dies per si ens hem de ficar en contacte amb vosaltres i agilitzar així el procès.
Us recordem també (a totes aquelles famílies que encara no ho hageu fet) que per tal de poder apuntar-vos a les activitats extraescolars cal que sigueu socis de l’AFA; caldrà que ompliu la fitxa d’alta de socis que podreu trobar a la nostra web, a la secretaria del centre o al local de l’AFA que us pot facilitar la coordinadora del menjador (la Maria Boronat), en el seu horari d’atenció (8.30-9.30h al nostre local). La quota de soci és de 30€/any/família.
Per qualsevol dubte quedem a la vostra disposició.
Gràcies!
Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.