Informació extraescolars

Estimades famílies,
Com ja sabeu, ahir vam tancar el període de preinscripcions per les extraescolars d’aquest curs. La Comissió d’Extraescolars començarem a treballar ara per poder presentar-vos els llistats definitius a principis/mitjans de la setmana que ve; segurament haurem d’ajustar alguns grups o proposar-vos alguns canvis, i per tant us demanem que esteu atents al mail aquests dies per si ens hem de ficar en contacte amb vosaltres i agilitzar així el procès.
Us recordem també (a totes aquelles famílies que encara no ho hageu fet) que per tal de poder apuntar-vos a les activitats extraescolars cal que sigueu socis de l’AFA; caldrà que ompliu la fitxa d’alta de socis que podreu trobar a la nostra web, a la secretaria del centre o al local de l’AFA que us pot facilitar la coordinadora del menjador (la Maria Boronat), en el seu horari d’atenció (8.30-9.30h al nostre local). La quota de soci és de 30€/any/família.
Per qualsevol dubte quedem a la vostra disposició.
Gràcies!
Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *