Xerrades per pares del programa d’orientació educativa per a famílies de la Generalitat de Catalunya anomenat «Créixer en família». 

Benvolgudes famílies.

Des de l’AFA (Associació de famílies d’alumnes) estem organitzant un cicle de xerrades per pares del programa d’orientació educativa per a famílies de la Generalitat de Catalunya anomenat «Créixer en família».

Infomar-vos que ens han concedit el cicle de tallers pel grup d’edat de pares i mares amb fills i filles de 12 a 16 anys. Seran 6 sessions de dues hores que tractaran temàtiques com: l’afecte, l’autonomia, l’autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l’àmbit domèstic, el lleure i l’entorn, el paper educatiu, etc. En primer lloc, tindran preferència les famílies sòcies de l’AFA amb fills/es d’aquesta franja d’edat, i en cas que sobrin places s’hi podran apuntar altres famílies amb fills d’altres edats sòcies o no de l’AFA.

Per tal de poder tirar endavant el projecte necessitem saber el vostre interés en participar-hi, doncs ens demanen el compromís ferm de 10 famílies mínim en assistir-hi, sinó no es podrà dur a terme.

Us agrairíem que les persones interessades ens envieu un correu electrònic a ampalagullacatllar@gmail.com, el més aviat possible (màxim aquest divendres dia 21), indicant-nos primer la vostra preferència horària de dimarts a divendres entre les següents opcions:

1) De 16 a 18 h       2) De 17 a 19 h      3) De 19.30 a 21.30 h

I en segon lloc, indicant el dia de la setmana que millor us va; per poder fixar el dia de la setmana i hora que millor vagi entre tots.

És important que escolliu el dia i hora que preferiu perquè a partir de les respostes rebudes es fixarà el calendari de les 6 sessions.

La primera sessió està previst que s’iniciï a principis d’octubre i en una periodicitat quinzenal. Ja es farà la difusió corresponent.

Us adjuntem el link on podeu trobar més informació:  treballiaferssocials.gencat.cat/creixerenfamilia

Fins ben aviat.

Cordialment,

La Junta

Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.