2a calçotada de socis

Famílies, ens complau comunicar-vos que l’AFA organitza la 2ona calçotada de socis pel proper dissabte 23 de febrer, a partir de les 11.30h!  Com l’any passat, tindrà lloc a les instal•lacions de l’escola, la qual també col•labora en l’organització d’aquest event.
Hi haurà dos tipus de menús:- Menú adult: calçots, salsa, carn (un tall de cada de: xai, cansalada, llangonissa, xistorra i costella de porc), pa, beguda i una taronja per postres. Preu: 13 €.- Menú infantil: calçots, salsa, un tall de xai i un altre de llonganissa, pa, beguda i una taronja. Preu: 5 €.
Inscripcions i venda tikets al local de l’AFA: – tots els matins de 8.30 a 9.30h (durant l’horari d’atenció de Maria Boronat).- dilluns 18 de febrer de 16-17h.- dimarts 19 de febrer de 16-17.30h.Data màxima per apuntar-se: dimecres 20 de febrer.
A destacar:-L’AFA us facilitarà taules, cadires i el parament de taula.- Els calçots us els proporcionarem ja cuits. La carn però l’haureu de coure valtros mateixos en uns bidons amb brassa que disposarem. – Sou lliures de portar més menjar o beguda si així ho preferiu.- Les begudes incloses al menú seran: aigua, refrescs i vi.- Tots els productes que us oferim a qualsevol dels dos menús seran adquirits en comerços locals (Ca la Rita, Nou forn, Agrobotiga Agrícola, Catering Domingo, pagés directe, etc.).- En cas que les condicions metereològiques no siguin favorables, es postposarà el dia.- Caldrà que entre tots vetllem el tema foc perquè havent-hi nens/es no hi hagi cap incident.- Ens limitarem a fumar tabac…gràcies!- Aprofitarem el dia i l’afluència de socis per reinventar una mica els patis d’infantil i primària; properament rebreu un mail amb més informació al respecte.
Per qualsevol dubte, escriviu-nos a ampalagullacatllar@gmail.com
Us hi esperem a tots i totes!!!

Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.