Periode altes i baixes extraescolars 2n trimestre Curs 2019/2020

Benvolgudes families,us informem que des d’avui fins el proper dimarts 24 de desembre queda obert el periode d’altes i baixes per extraescolars del 2n trimestre. Llegiu amb atenció la normativa d’extraescolars i recordeu que només durant aquests dies será possible preinscriure-us o donar-vos de baixa de les activitats que organitzem. Per tant:
Рsi voleu mantindre les mateixes extraescolars: no cal que feu res, us mantenim la pla̤a a les extraescolars de les quals ja tingueu pla̤a del 1r trimestre.
– si us voleu preinscriure a alguna extraescolar: podreu consultar horari provisional, preus orientatius i vacants al formulari de preinscripció, que torna a estar habilitat a la nostra web:http://ampalagulla.org/extraescolars/
Com podreu veure si consulteu l’horari, hem tornat a oferir alguns grups de l’extraescolar d’Anglès que vam cancelar al 1r trimestre per no arribar al mínim d’inscrits per pocs nens( P3 i ESO), i també hem doblat el grup de P4 i P5 com molts de vosaltres ens havieu demanat. Tots aquets grups són provisionals, i com sempre dependran de si s’assoleix el mínim d’inscrits per tirar-los endavant.
Us deixem també un petit video d’algunes extraescolars que ens han proporcionat imatges del dia a dia de la seva activitat.
I aprofitem, des de la Junta Directiva de l’AFA, per desitjar-vos unes bones festes i un pròsper any nou 2020! Ens veiem aquest cap de setmana al Parc de Nadal!

Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.