3era calçotada socis AFA

Famílies, ens complau comunicar-vos que l’AFA organitza la 3era calçotada de socis pel proper dissabte 07 de març, a partir de les 11.00h. Com cada any, tindrà lloc a les instal•lacions de l’escola, la qual també col•labora en l’organització d’aquest event.
Hi haurà dos tipus de menús:
– Menú adult: calçots, salsa, carn (un tall de cada de: xai, cansalada, llangonissa, xistorra i costella de porc), pa, beguda i una taronja per postres. Preu: 13 €.- Menú infantil: calçots, salsa, un tall de xai i un altre de llonganissa, pa, beguda i una taronja. Preu: 5 €.
Inscripcions i venda tikets al local de l’AFA a partir de la setmana que ve; la data màxima per apuntar-se és dimarts 25 de febrer.
A destacar:- L’AFA us facilitarà taules, cadires i el parament de taula.- Els calçots us els proporcionarem ja cuits. La carn però l’haureu de coure vosaltres mateixos en uns bidons amb brassa que disposarem. – Sou lliures de portar més menjar o beguda si així ho preferiu.- Les begudes incloses al menú seran: aigua i refrescs.- Tots els productes que us oferim a qualsevol dels dos menús seran adquirits en comerços locals (Ca la Rita, Nou forn, Agrobotiga Agrícola, pagés directe, etc.).- En cas que les condicions metereològiques no siguin favorables, es postposarà el dia amb antelació.- Caldrà que entre tots vetllem el tema foc perquè havent-hi nens/es no hi hagi cap incident.- Us recordem que està prohibit fumar i beure alcohol dintre del recinte escolar.
Per qualsevol dubte, escriviu-nos a ampalagullacatllar@gmail.com

Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.