Assemblea Extraordinària de l’AFA de l’Institut Escola l’Agulla

En relació a la convocatòria de l’Assemblea extraordinària convocada per aquest dijous 18 de juny a les 19 h, us informem que tindrà lloc a l’edifici seu de l’Institut Escola l’Agulla, però a causa de les condicions fixades per les autoritats sanitàries per reunions i demés pel Covid-19, ens cal que confirmeu l’assistència per organitzar els espais de manera adequada a les circumstàncies.
Moltes gràcies i salut! 

Benvolgudes famílies,
Ens plau convocar-vos a la propera Assemblea Extraordinària de l’AFA de l’Institut Escola l’Agulla, que tindrà lloc el DIJOUS 18 DE JUNY de 2020 a les 19.00 h, el lloc està a determinar (dies abans us informarem), amb el següent ordre del dia:
1.- Lectura i aprovació de l’acta de l’anterior assemblea.
2.- Modificació dels estatuts de l’entitat.

El Catllar, 3 de juny de 2020

NOTA: Aquesta assemblea és la que ja us havíem convocat per celebrar el 26 de març, però a causa del COVID-19 no vam poder fer i va quedar tot anul·lat i/o suspès. Per aquest motiu ara que ja estem a una altra fase de la desescalada de camí cap a la nova normalitat, considerem reprendre-la  tot adoptant les mesures sanitàries corresponents que calguin. 

Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.