ASSEMBLEA GENERAL 2021

Benvolgudes famílies,
Us volem informar d’algunes coses importants de l’entitat que representem.
En primer lloc, comentar-vos que hem decidit convocar Assemblea General tot i que les mesures sanitàries a adoptar per aquest tipus de trobades és una mica incerta, però esperem poder fer-la de manera presencial, doncs telemàticament ens suposa força inconvenients, ja que no disposem dels mitjans tecnològics i eines que ho permeten. És per aquest motiu que el lloc de moment no el podem concretar (rebreu per mail el lloc on es farà un cop confirmeu la vostra assistència mitjançant contestació en aquest mateix correu electrònic, i sapiguem quin aforament necessitem).
En segon lloc, informar-vos també que a partir de l’enviament d’aquest correu electrònic, queda oberta la presentació de candidatures per formar la Junta de l’AFA, tal i com es preveu als estatuts de l’entitat. Així doncs el procediment a seguir, d’acord amb els estatuts, és que la presentació de candidatures es farà mitjançant comunicació a la Junta directiva en un document signat, fins a 4 dies hàbils anteriors a l’assemblea general convocada per a tal fi, és a dir, teniu temps de presentar la vostra candidatura fins el dia 16 de juny. Cada candidatura hi haurà de constar com a mínim 4 persones candidats o candidates, d’acord amb el mínim de càrrecs previstos: president/a, tresorer/a, secretari/ària i vocal. Caldrà presentar el document signat adreçat a la Junta, on constin les persones candidates (nom i cognoms i DNI/NIE), a través del correu electrònic de l’AFA: afalagullaelcatllar@gmail.com 
A continuació, ens plau convocar-vos a la propera Assemblea General de l’AFA de l’Institut Escola l’Agulla, que tindrà lloc el DILLUNS 21 DE JUNY de 2021 a les 17.00 h, el lloc encara a determinar (dies abans us informarem), amb el següent ordre del dia:
1.- Lectura i aprovació de l’acta de l’anterior assemblea.
2.- Informació sobre com ha anat el curs 2020-2021: extraescolars, pressupost, despeses, subvencions, etc.
3.- Proposta de rebaixar la quota anual de socis de l’entitat.
4.- Presentació de les candidatures presentades a la Junta de l’AFA i votació.
5.- Precs i preguntes.
El Catllar, 7 de juny de 2021

NOTA: Necessitem que ens confirmeu l’assistència a l’Assemblea General mitjançant la contestació d’aquest correu electrònic per tal d’adoptar les mesures sanitàries corresponents i organitzar els espais de manera adequada a les circumstàncies actuals de la Covid-19.
Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.