INFORMACIONS VÀRIES AFA curs 2021/2022

Benvolgudes famílies,
Us escrivim per informar-vos de diverses coses:

1) L’antic correu electrònic de l’AFA: ampalagullacatllar@gmail.com ja no està operatiu, per motius informàtics ja no hi tenim accés. El nou correu electrònic de l’entitat és afalagullaelcatllar@gmail.com Així que per contactar amb l’AFA ho podeu fer per aquest correu. Si us plau, elimineu l’anterior perquè sinó no ens arribarà el que ens vulgueu dir.
2) A l’Assemblea general del mes de juny en la qual hi havia convocades eleccions de l’entitat només s’hi va presentar una candidatura (la que ja hi havia), amb la qual cosa va ser reelegida i continuen les mateixes persones. Tot recordant-vos que és necessari que les persones es vagin renovant, implicant, i així aportin noves inquietuds, maneres de fer, etc. 
3) Us demanem que ens feu arribar el full d’alta i/o renovació de socis pel nou curs escolar 2021-2022 que començarà al setembre, i que ja comencem a preparar.  Us l’adjuntem, i ens el podeu retornar per aquí mateix per així poder anar avançant feina. Si coneixeu alguna família nova al centre que vol formar part de l’AFA podeu enviar-li la fitxa d’inscripció.
Finalment, recordar-vos que per poder ser socis de l’AFA pel proper curs, cal estar al corrent de pagament de les extraescolars i/o qualsevol altre deute del curs anterior. 

Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.