Fwd: Informació diversa AFA curs 2022-23

Benvolgudes famílies,

Us desitgem un bon inici de curs i us volem informar sobre algunes qüestions per a aquest curs que tot just comencem: 

– Ja podeu consultar l’horari d’extraescolars i preus aproximats per aquest curs a la nostra web. Obrirem el periode de preinscripció el proper diumenge 11 de setembre a les 20.00h, i el tancarem el següent divendres 16 a la mateixa hora. Més endavant us farem arribar l’enllaç del formulari de preinscripció. Recordeu que per poder gaudir de les nostres extraescolars, així com del servei d’acollida i menjador, heu de ser socis de la nostra Associació, és requisit indispensable

– Us recordem també que com a socis de l’AFA podeu gaudir del nostre servei gratuït de reciclatge de roba esportiva i bates. Si teniu aquestes peces de roba que ja no utilitzeu ens les podeu portar al local perquè les aprofitin altres famílies. Tenim moltes sol·licituds al nostre correu preguntant per aquest servei, us demanem paciència i a poc a poc les anirem responent totes. 

– També aprofitem per recordar-vos a totes aquelles famílies que encara no ho hagueu fet i que hi estigueu interessades, que ens feu arribar la fitxa d’alta com a soci, ja que hem detectat que encara ens en falten moltes. Us l’adjuntem en aquest correu i la podeu dipositar a la nostra bústia o entregar-l’hi a la Maria Boronat durant el seu horari d’atenció a les famílies (tots els dies de 8.30 a 10h, excepte els dimecres).

I com sempre, per a qualsevol dubte, quedem a la vostra disposició (afalagullaelcatllar@gmail.com).

Cordialment,

La Junta de l’AFA de l’Institut Escola l’Agulla

Institut Escola L’Agulla
Carrer de França, 80 – 43764 El Catllar977653501

Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.