Informació Extraescolars

En les activitats Extraescolars, hem notificat a les famílies que els seus fills/es no podran realitzar l’activitat, ja sigui per manca de places en els grups o que per horari o disponibilitat dels monitors no ens ha sigut possible adaptar els grups i els horaris.
Hi ha dues activitats que no arriben al mínim d’alumnes inscrits, i de moment no es podran realitzar, com són el KARATE (els dos grups) i MULTIESPORTS.
Pel que fa a les activitats de FUTBOL i BÀSQUET, s’han unificat en una sola activitat per poder realitzar-les, ESPORTS.
Les activitats que, malauradament no es podran dur a terme per falta d’alumnes són: TECNOLOGIES AUDIOVISUALS, ANGLÈS (ESO) i ROBÒTICA (4t a ESO)
L’activitat de TEATRE tampoc es podrà dur a terme degut a motius de falta de nens/es i d’un imprevist de la monitora que havia de realitzar aquesta activitat. Les famílies ja estan avisades. Mirarem de resoldre-ho per al segon trimestre o sinó de cara el curs vinent.
Tot i això, encara hi ha places lliures en diverses activitats extraescolars per aquest curs, a la pàgina web de l’AFA hi podreu trobar tota la informació necessària per poder fer la inscripció en aquestes activitats que encara tenen disponibilitat.
També hi podeu trobar les modificacions en l’horari que s’han hagut de fer al migdia, tant d’ANGLÈS com d’ESTÈTICA, per la variació de grups per edats d’ambdues activitats.
http://ampalagulla.org/extraescolars/

Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.