Socis del AFA

Volem animar-vos a fer-vos membres de l’Associació de Famílies de l’Institut-Escola l’Agulla del Catllar, doncs els avantatges que té fer-se soci és poder utilitzar el servei de menjador i acollida; poder fer activitats extraescolars; tenir veu i vot en les assemblees; tenir preus especials en alguns serveis; poder participar en festes; formar part d’una col·lectivitat que vetlla pels mateixos interessos: l’educació dels nostres fills; etc.

Per fer-se soci de l’AFA cal emplenar una sol·licitud, i abonar la quota anual de 30 € per família (no per fill/a). Aquesta sol·licitud la trobareu a continuació, a l’inici de curs també es repartirà als alumnes i a l’establiment on es poden adquirir els xandalls i les bates. Es cobrarà mitjançant domiciliació bancària al mes d’octubre, a excepció d’aquelles famílies nouvingudes que vulguin gaudir dels preus de l’AFA en el moment d’adquirir el xandall, bata, etc.,  que hauran d’abonar en aquell mateix moment la quota de soci a l’establiment.

[gview file=»http://ampalagulla.org/wp-content/uploads/2015/09/2017_2018-Alta-soci-17-18-30-eur.pdf»]

Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.