Assemblea General Ordinària de l’AFA de l’Institut-Escola l’Agulla

Benvolgudes famílies,
Ens plau convocar-vos a la propera Assemblea General Ordinària de l’AFA de l’Institut-Escola l’Agulla, que tindrà lloc el dimecres 30 de maig de 2018, a les 16.15 h., al menjador de l’escola, amb el següent ordre del dia:
1.- Lectura i aprovació de l’acta anterior.
2.- Valoració de les activitats realitzades.

3.- Informació del Casal d’estiu organitzat per l’AFA.

4.- Informació sopar de final de curs.

5.- Informació de les activitats extraescolars pel proper curs.

6.- Precs i preguntes.

El Catllar, 15 de maig de 2018

NOTA: Us informem que hi haurà servei d’acollida gratuït, i que les persones interessades en utilitzar aquest servei caldrà que apuntin els seus fills prèviament, mitjançant correu electrònic a maria@enxarxa.cat o per whatssap al 665 582 127, a la coordinadora del menjador Maria Boronat, per tal de gestionar el monitoratge i l’espai al centre.

Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.