Concurs de dibuix «Esborrem el dolor infantil»

Benvolgudes famílies:
Des de l’AFA hem decidit sumar-nos a una proposta interessant que ens ha fet arribar la Càtedra de Dolor Infantil URV-FG (Universitat Rovira i Virgili- Fundació Grünenthal).
Es tracta del I Concurs de dibuix «Esborrem el Dolor Infantil», on en essència es tracta de sensibilitzar a la societat sobre el problema que representa el dolor crònic per a aquests nens, joves i les seves famílies.
Els alumnes socis interessats a participar han de fer un dibuix que mostri la forma com farien desaparèixer o esborrar el dolor infantil.
Ens presentem a les categories de:
– 1r, 2n i 3r de primària
– 4rt, 5è i 6è de primària
– 1r i 2on d’ESO
El termini per presentar els dibuixos serà el 15 de juny, i els podeu dipositar a la bústia de l’AFA o entregar-lo en mà a la Maria Boronat durant el seu horari d’atenció pels matins al local de l’AFA (8:30-9:30h).
Adjunt trobareu bases del concurs (llegiu-les amb atenció), el full normalitzat on és imprescindible presentar el dibuix, i la fitxa de participació al concurs. És necessari que presenteu tant el dibuix com la fitxa per poder participar. La María Boronat també us podrà proporcionar el full i la fitxa de participació ja impreses per si no disposeu d’impressora.
Esperem els vostres dibuixos!
Gràcies!
[gview file=»http://ampalagulla.org/wp-content/uploads/2018/05/Bases-I-Concurs-Dibuix-Esborrem-Dolor-Infantil.pdf»] [gview file=»http://ampalagulla.org/wp-content/uploads/2018/05/Fitxa-participació-Concurs-Dibuix.pdf»] [gview file=»http://ampalagulla.org/wp-content/uploads/2018/05/Full-normalitzat-I-Concurs-Dibuix-Esborrem-el-Dolor-Infantil.pdf»]
Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.