Presentació activitats curs 2018-2019

Benvolgudes famílies, us informem que aquest divendres dia 1, a partir de les 16h, realitzarem a les instal·lacions de l’escola la Jornada de Portes Obertes d’Activitats Extraescolars pel curs 2018-19.
Comptarem amb les mateixes activitats que aquest any, i també podrem fer un petit tast de les noves que us oferim:
– Educació emocional a càrrec del Corral de Neri, on els nens i nenes aprendran a manifestar els seus sentiments amb l’ajuda de petits animals. Adreçat a infants de P4-2n d’EP.
– Noves tecnologies aplicades a la fotografia amb Carles Uriarte, reconegut fotògraf i astrònom. Adreçada als alumnes a partir de 3r fins a la ESO. Treballarem la fotografía en tots els seus aspectes i realitzarem un petit time-lapse i stopmotion entre els alumnes que us apropeu a conèixer aquesta extraescolar.
– Esports amb Lou Trainers: per nenes i nens de P4 fins a la ESO. Els més petits practicaran esport mitjançant jocs i activitats segons la seva edat, i els més grans s’aniran introduint a tot tipus d’esports paulatinament de manera que puguin disfrutar de tota una varietat, com per exemple fútbol, bàsquet, atletisme, voleibol,…
Pels alumnes de la ESO oferim Naturfit for teens, orientat als més grans i del qual s’organitzarà una classe de proba al setembre a les instal·lacions de l’Institut.
-Teatre, amb Paula Lacorte. Llicenciada en Art Dramàtic i amb experiència en musicals com Mamma Mía, treurà el petit artista que qualsevol nen porta dintre. Per nens i nenes de P4 fins a la ESO.
La programació i ubicació de cada activitat us la farem arribar al llarg de la setmana.
Us hi esperem!

Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.