sopar de final de curs de socis de l’AFA

Estimades famílies: ens plau anunciar-vos que el sopar de final de curs de socis de l’AFA tindrà lloc el proper dia 22 de juny, a partir de les 20:30h, després del Festival de Fi de curs de l’Institut Escola, a les instal·lacions de la Torre d’en Guiu.
Podeu comprar els tiquets durant els dies i en l’horari que s’indica en el cartell que us adjuntem (aclarir-vos que el plat combinat del menú infantil inclou un tall de truita de patata i embotits). També disposem de menú vegetarià.
Desprès de sopar comptarem amb animació infantil i també amb disco-mòvil, per disfrutar una estona amb família i amics!
Per qualsevol dubteu, fiqueu-vos en contacte amb nosaltres al mail habitual: ampalagullacatllar@gmail.com
Us hi esperem a tots i a totes!

Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.