Veredicte concurs fotogràfic sobre «El meu racó favorit»

Ja tenim als guanyadors del ! Els alumnes de la ESO han presentat les seves fotografies per optar als premis d’aquest concurs organitzat per l’AFA i el Club Fotogràfic Catllar. Moltíssimes gràcies a l’Institut Escola L’ Agulla i a l’ Ajuntament del Catllar per la col·laboració en aquest projecte, el qual us recordem que quedarà exposat a la sala polivalent del Centre Cultural des de divendres 15 (inauguració i entrega de premis a les 18.00h) fins al dimecres 20 de juny. Us hi esperem a tots!
I ara si, felicitats a DAFALL (1r premi), IRBABR (2n premi) i AILE (3r premi), encara que volem felicitar a tots els participants ja que el jurat no ho ha tingut gens fàcil. Gràcies a tots per participar-hi!

 

 

Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.