Vaga general divendres 18 d’octubre i extraescolars

Bona tarda families,en vista de la propera vaga general convocada per aquest divendres 18 d’octubre, us recordem que l’AFA no suspen les activitats extraescolars que organitza. Els responsables de les extraescolars seran lliures però de secundar o no la vaga, i per tant, impartir o no l’extraescolar. 
Desprès d’informar-los i haver-se posicionat al respecte, us informem que:
– les extraescolars de: Anglès, Patinatge, Robòtica i Esports SÍ s’impartiran.- les extraescolars de: Gymnastic Kids, Ball i Teatre NO s’impartiran (intentarem recuperar aquestes hores de seguida que sigui possible).
Per qualsevol dubte, quedem a la vostra disposició. 

Cordialment,L’AFA de Institut-Escola l’Agulla

Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.