CONVOCATÃ’RIA ASSEMBLEA GENERAL

Benvolgudes famílies,

Ens plau convocar-vos a la propera Assemblea General Ordinària de l’AFA de l’Institut Escola l’Agulla, que tindrà lloc el divendres 25 d’octubre de 2019, a les 16.15 h., al menjador de l’escola, amb el següent ordre del dia:
1.- Lectura i aprovació de l’acta anterior.
2.- Ratificació de la Junta, després de la dimissió del president.
3.- Tancament del curs 2018-2019.
4.- Aprovació del pressupost pel curs 2019-2020.
5.- Aprovació del Reglament intern de les activitats extraescolars.   

6.- Informació sobre l’externalització de la venda de xandalls i bates.

7.- Precs i preguntes.

El Catllar, 10 d’octubre de 2019

NOTA: Us informem que hi haurà servei d’acollida gratuït, i que les persones interessades en utilitzar aquest servei caldrà que apuntin els seus fills prèviament, mitjançant correu electrònic a maria@enxarxa.cat o per whatssap al 665 582 127, a la coordinadora del menjador Maria Boronat, per tal de gestionar el monitoratge i l’espai al centre. Els nens hauran de ser acompanyats a l’acollida pels pares o tutors (no seran recollits a les 16h a les classes pels monitors de l’acollida).– 
Cordialment,L’AFA de Institut-Escola l’Agulla

Esta entrada fue publicada en Sense catalogar. Guarda el enlace permanente.